Tort Caramel



Timp de preparare: 2 ore
Ingrediente:
Zahar, oua, vanilie, faina, frisca si fructe exotice, praf de copt

Mod de preparare:
9 linguri mari zahar se topesc intr-o cratita se lasa la racit, 5 oua intregi, 5 linguri zahar, 5
vanilii se bat bine (spuma) se adauga 1 l lapte, se bat 5 albusuri spuma cu 5-6 linguri zahar, se
pun galbenusurile peste si 7 linguri faina la sfarsit amestecate cu un praf de copt, se pune cu
lingura de lemn peste compozitia din cratita si se uniformizaeaza, se baga la cuptor 1 ora, se
tine in cratita si se pune o folie de aluminiu peste, se ia din cratita, se pune pe o farfurie lata
sau tava de tort si se orneaza cu fructe exotice si frisca.

Citeste si ...


Tort de cafea


Salata de ceapa cu branza si sunca


Piure de cartofi dulci cu scortisoara si sirop de artar


Tort cu glazura de portocale