Tort mousse de capsuni si mascarpone



Ingrediente baza:
150 g biscuiti Oreo,
60 g branza firimituri.
Ingrediente pentru umplere:
400 g capsuni
100 g zahar
250 g mascarpone
500 ml smantana
6 foi de gelatina


Mod de preparare:
Baza:
Sfaramati biscuitii Oreo si amestecati cu frimiturile de branza firimituri, intindeti in tava si dati la frigider.
Umplutura:
Lasati capsunile impreuna cu zaharul pentru cel putin 2-3 ore. Inmuiati gelatina in apa rece. Bateti branza mascarpone pana se formeaza o textura cremoasa.
Amestecati bine smantana.
Intr-o cratita puneti 6 linguri de apa fierbinte si dizolvati gelatina. Amestecati capsunile impreuna cu zaharul.
Toate aceste amestecuri de mai sus le puneti la un loc si omogenizati bine, apoi puneti peste amestecul de bizcuiti si branza si dati la frigider pentru cel putin 4 ore.
Optional decorati cu capsuni.

Citeste si ...


Briose cu zmeura si branza de capra


Chiftele in sos alb


Crap la cuptor cu usturoi


Prajitura cu bezea si zmeura