Tocin



Ingrediente:
2 kg de cartofi, o lingura de sare, 2 oua, un pumn de branza de burduf, untura de porc, cateva
linguri de smintina.

Mod de preparare:
Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o
pasta).Se pune sarea, ouale si se amesteca bine. Se ia un pumn de branza de la burduf si se amesteca
deasemenea in pasta rezultata. Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de
preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o
coaja maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si
se serveste cat e cald. Sa nu se raceasca, ca ati muncit degeaba!

Citeste si ...


Salata de prune si struguri cu sos de vin


Salata tex-mex de creveti la gratar


Mini-eclere cu crema


Ghiveci de legume cu orez