Tochitura Bucovineana



Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
carne de porc, vita, carnati, sunca, putina slanina afumata, 2 oua, brinza de oi-telemea,
condimente

Mod de preparare:
Se pune in tigaie la prajit carnea, carnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita
nici prea moale nici tare, apoi cind totul e gata se ia cu polonicul uns cu putin ulei sa nu se
prinda de el mamaliga. Se pune pe o folie rotunda si se intind forme rotunde, se ia din carnea
prajita care a fost condimentata si se roleaza in forma ca si la clatite pe farfurie direct (SE IA
FOLIA), se prajesc 1-2 ochiuri oua, dupa preferinta moi sau mai tari, se pun deasupra peste
aceasta mamaliguta umpluta cu carnita de tot felul cu putina grasime, si se rade telemea.

Citeste si ...


Dulceata de visine


Tochitura macelareasca a la Miacori


Sos Tabasco


Tarta cu mure si mere