Tarta cu struguri



Ingrediente:
125 g unt, la temperatura camerei
1 (150 g) cana zahar
3 oua
4-5 linguri de smantana (sau iaurt)
1 praf de copt
1 1/2 cesti faina
500 g boabe de struguri bine copti


Mod de preparare:
Bateti untul impreuna cu zaharul. Adaugati ouale unul cate unul continuad sa amestecati. Adaugati smantana, faina si praful de copt, amestecand in continuare.
Impartiti aluatul in jumatate. Jumatate din aluat il intindeti in tava de copt, in care ati asezat hartie de copt.
Spalati bine boabele, le lasati sa se zvante apoi le intindeti peste aluatul din tava.
Intindeti si cealalta parte a aluatului peste boabele de struguri.
Dati tava la cuptorul preincalzit la 180 ° C si lasati pana se rumeneste.

Citeste si ...


Sirop din frunze de menta


Prajitura cu mure si migdale


Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac


Prajitura cu prune, rozmarin si coniac