Tarta cu piersici



Ingrediente:
4 piersici,
150 g faina,
70 g Aamidon de porumb,
3 oua,
200 g zahar,
100 ml lapte,
o portocala,
un pachet praf de copt,
un varf de cutit de sare,
zahar pudra,
rom.


Mod de preparare:
Taiati piersicile in forma de semilune si turnati peste ele suc de portocale si rom. Lasati-le timp de 30 minute pentru a absorbi aromele. Intr-un alt castron, bateti oualele si zaharul pana se formeaza o textura spumoasa. Amestecati faina cu praful de copt si amidonul. Adaugati amestecul de ou in ea. Adaugati coaja rasa de la portocala si un varf cutit de sare.
Intr-un vas termorezistent cu diametrul de aproximativ 26 cm, asterneti hartie de copt. Turnati amestecul si dati la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 10 minute. Scoateti tarta din cuptor si aranjati piersici pe partea de sus a acesteia. Presarati cu zahar pudra.

Citeste si ...


Prajitura cu capsuni si bezea


Tort cu ciocolata si caramel


Tarta cu prune si unt


Tarta cu banane