Tarta cu cirese



Ingrediente:
5 oua,
5 linguri zahar,
250 g faina,
un plic esenta vanilie,
100 ml lapte,
un plic praf de copt,
o lingura unt.


Mod de preparare:
Preparati ouale. Bateti spuma albusurile. Frecati galbenusurile cu zaharul pana isi schimba culoarea. Adauga praful de copt stins cu otet, untul si laptele. Amestecati bine si adaugati spuma de albusuri. Cand amestecul celor doua devine o crema omogena adaugati treptat faina amestecand de jos in sus sa nu se lase albusul. Tapetati o tava de 18 cm cu unt si faina si adaugati compozitia pentru blat. Curatati ciresele de samburi si asezati uniform, cate una, peste blat. Coaceti in cuptor la 180 grade, cca 30 minute.

 

 

Citeste si ...


Briose cu vanilie si glazura de coacaze negre


Gem de caise


Prajiturele cu fulgi de ciocolata


Castraveti murati in otet