Tarta cu branza si mango



Ingrediente:
Pentru baza:
30 g biscuiti digestivi,
100 g unt.
Pentru umplutura:
350 g branza de vaci,
o cutie mica lapte condensat,
3 oua.
Pentru topping:
1 sau 2 mango,
6 g gelatina neutra,
80 g zahar.
Pentru finisare:
fructe proaspete, in acest caz, kiwi.


Mod de preparare:
Pisati biscuitii si apoi ii amestecati cu untul la temperatura camerei. Intindeti acest amestec pe partea de jos a tavii, pe care ati uns-o in prealabil cu unt.
Amesteca ingredientele de umplere. Bateti bine pana cand ingredientele sunt bine omogenizate. Puneti acest amestec in tava, deasupra celui de biscuiti. Coaceti la 175 grade timp de aproximativ 25-50 de minute. Dupa ce scoateti de la cuptor dati la racit.
Dizolvati gelatina in apa, apoi amestecati cu zaharul si bucati mici de mango. Puneti acest amestec peste prajitura cu branza, iar apoi decorati cu fructe proaspete care aveti la indemana. Eu am folosit kiwi. Dati apoi prajitura la frigider pana ce gelatina se intareste.

Citeste si ...


Sarlota cu mere


Conopida pane


Tarta cu ciocolata neagra ornata cu frisca si zmeura


Salata de fasole verde cu usturoi