Saramura de peste



Timp de preparare: 1h 30 min
Ingrediente:
2kg peste (de preferat mai multe feluri), 4 ardei grasi, 5 rosii, 2 ardei iuti, 1capatana usturoi, 1
legatura patrunjel, 100ml ulei, 200 otet (dupa gust), 2 linguri de bulion.

Mod de preparare:
Pestele se curata se portioneza(dupa preferinta) se pune la copt. Se pun la fiert pentru 30 min,
5-6 l apa cu uleiul, otetul, ardeii (taiati felii subtiri), rosiile ( taiate cubulete), ardeii iuti (taiati
felii), usturoiul (facut maioneza), patrunjelul (jumatate tocat) si bulionul. Dupa ce s-au fiert se
adauga pestele copt, sare (dupa gust) si patrunjelul. Se mai lasa la fiert pentru 5 min. Se
serveste cald sau rece.

Citeste si ...


Briose cu portocale


Ciorba de burta


Cookie-uri cu fulgi de ciocolata


Ketchup