Rasol milanez din carne de vitel



Timp de preparare: 80 min.

Ingrediente:
4
bucati ossobuco de vitel,
1 ceapa mica,
faina alba,
1 lamaie,
patrunjel,
1 catel de usturoi,
1 ansoa sarata,
vin alb sec,
supa sau apa,
150 g unt,
sare,
piper.



Mod de preparare:

Presarati cu faina ossobuco si rumeniti-le in unt. Adaugati sare si piper. Turnati putin vin alb in tigaie. Cand vinul s-a evaporat, adaugati suficienta supa fierbinte (sau apa) pentru fierbere, care va dura aproape o ora.

Cu aproximativ 10 min. inainte de a lua compozitia de pe foc, adaugati patrunjelul, coaja de lamaie (numai partea galbena), usturoi, ceapa, ansoa curatata si spalata, toate tocate impreuna.

Se serveste cu risotto (orez) cu sofran.

Citeste si ...


Negresa cu ciocolata si gem de zmeura


Cornulete cu nuci


Briose cu zmeura si chips-uri de ciocolata alba


Pizza la Microunde