Pulpe pui in sos de bere



Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:
4 pulpe de pui; 200 ml bere bruna; 100 gr stafide; piper sare
Mod de prepararea:
Pulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava
de cuptor impreuna cu stafidele , berea bruna si se dau la cuptor circa o ora. Preparatul se
serveste impreuna cu garnitura de legume s-au felii de mere trase in unt.

[[mod_socialmedia]]

[[mod_comentarii]]


Mod de preparare:

Pulpe pui in sos de bere

[[mod_vot]]

Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:
4 pulpe de pui; 200 ml bere bruna; 100 gr stafide; piper sare
Mod de prepararea:
Pulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava
de cuptor impreuna cu stafidele , berea bruna si se dau la cuptor circa o ora. Preparatul se
serveste impreuna cu garnitura de legume s-au felii de mere trase in unt.

Citeste si ...


Tort mousse de capsuni si mascarpone


Dulceata de coarne


Dorada in crusta de sare


Cartofi pai la cuptor