Prajiturele cu fulgi de ciocolata



Ingrediente:
250 g faina
125 g unt nesarat
100 g zahar
4 linguri pudra de cacao
un ou
1/2 lingurita praf de copt
o lingurita de vanilie
fulgi de ciocolata


Mod de preparare:
Cerneti faina, praful de copt si pudra de cacao. Bateti untul si zaharul pana ajunge la o textura luminoasa si pufoasa, apoi adaugati oul si vanilia, amestecand in continuare pana la omogenizare.
Adaugati la acest amestec faina si fulgi de ciocolata. Dupa ce amestecati bine dati la frigider pentru cca o ora.
Dupa ce scoateti de la frigider formati cooki-uri mici pe care le puneti intr-o tava de copt. Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade C si coaceti pentru cca 15 minute.

Citeste si ...


Limonada cu zmeura


Chiftele din dovlecei dulci


Briose cu ciocolata si glazura de espresso


Gem capsuni sanatos si rapid