Prajitura cu visine si frisca



Ingrediente:
250 g faina,
250 g zahar,
6 oua,
100 ml ulei,
un pliculet praf de copt,
un pliculet zahar vanilat.


Mod de preparare:

Am amestecat faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, am adaugat oualele si uleiul si am mixat timp de cateva minute.
Am tapetat o tava cu unt si faina si asezat compozitia in tava. Deasupra am pus 400-500 g de visine (cat mai multe, insa mie nu prea mi-au ramas pentru a am facut dulceata de visine zilele trecute), le-am scos samburii si amestecat cu zahar dupa gust, calind cateva minute intr-o cratita. Dupa ce am calit am pus peste pandispan si am lasat la copt cca 45 de min.
Dupa ce am scos de la cuptor am dat la racit, apoi am pus pe deasupra frisca.

Citeste si ...


Gomboti cu prune


Papanasi oltenesti


Bulion de rosii


Friptura de porc cu ierburi aromate