Prajitura cu crema de lamaie



Ingrediente pentru pandispan:
4 oua
1 1/2 pahar zahar
3 linguri suc de potocale
3 lingurite praf de copt
doua pahare faina

Ingrediente pentru crema:
un pahar zahar
un pahar apa
coaja de la o lamaie
zeama de la doua lamai
o lingura faina
un ou
o lingura margarina sau ulei
 


Prajitura cu crema de lamaie

Ingrediente pentru pandispan:
4 oua
1 1/2 pahar zahar
3 linguri suc de potocale
3 lingurite praf de copt
doua pahare faina

Mod preparare pandispan:
Separati albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecati cu celelalte ingrediente, apoi adaugati albusurile batute spuma si dati la cuptor.

Ingrediente pentru crema:

un pahar zahar
un pahar apa
coaja de la o lamaie
zeama de la doua lamai
o lingura faina
un ou
o lingura margarina sau ulei

Mod de preparare crema:

Amestecati bine toate ingredientele, pe foc potrivit, pana se ingroasa. Dupa ce blatul s-a racit, taiati pe lungime, in doua, si puneti crema intre cele doua blaturi formate. Daca va mai ramane crema puneti pe deasupra. Dupa ce ati terminat de pus crema dati prajitura la frigider pentru cateva ore.

Citeste si ...


Mini-eclere cu crema


Prajitura cu prune, rozmarin si coniac


Negresa cu ciocolata si gem de zmeura


Pastai cu carne de pui