Prajitura cu cirese si mure



Ingrediente:
250 g faina,
150 g zahar,
1/2 lingurita sare,
1 lingura praf de copt,
coaja de la doua portocale,
75 ml ulei,
un ou mare,
75 ml lapte,
o cana de cirese si mure, bucati, proaspete sau congelate.


Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180º C.
Intr-un castron, amestecati faina, zaharul, sarea, praful de copt si coaja de portocala. Adaugati ulei, oua si lapte, amestecan bine. Turnati acest aluat in tava tapetata sau unsa. Deasupra turnati fructele, apasandu-le usor in aluat. Coaceti timp de 25 de minute.
Daca nu aveti cirese si mure, puteti folosi afine sau orice alte fructe doriti.
Deasemenea laptele il puteti inlocui cu suc de portocale.

Citeste si ...


Buseuri cu legume


Budinca de dovlecei


Pancakes cu dovleac si ciocolata


Briose cu banane si ciocolata neagra