Prajitura cu ciocolata si zmeura



Ingrediente:
90 g faina,
15 g cacao amara,
120 g unt,
80 g zahar,
120 g ciocolata amara,
100 ml cafea,
un ou,
200 g zmeura,
80 ml apa.


Mod de preparare:
Puneti la incalzit untul, cafeaua, 80 ml apa si zaharul. Luati de pe foc, adaugati ciocolata rasa si amestecati pana se topeste. Dupa ce compozitia se raceste adaugati faina, cacao, un praf de sare si amestecati bine. La sfarsit oul batut.
Intr-o tava in care ati pus in prealabil hartie de copt, puneti jumatate din compozitie, zmeura si turnati si cealalta jumatate de compozitie. Coaceti in cuptorul preincalzit, aprox. 50 minute la 180 grade.

Citeste si ...


Dulceata de coarne


Prajitura cu iaurt si glazura de ciocolata


Chec cu nuci, morcovi si glazura de ciocolata


Tort de cacao fara oua