Placinta cu branza si crema de lamaie



Ingrediente:
doua lamai intregi fara samburi,
150 g crema de unt,
310 g zahar,
trei oua,
200 g branza,
150 g faina,
o lingurita praf de copt,
1/4 lingurita de sare,
70 g migdale.
Pentru topping:
60 gr. glazura de zahar,
suc de 1/2 lamaie,
30 gr. crema de unt.


Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 160 grade C si ungeti o tava cu diametrul de aproximativ 25 cm cu unt.
Curatati lamaile de piele si le treceti prin blender facand un piure. Adaugati migdalele tocate. Intr-un alt castron amestecati untul, zaharul si oualele pana obtineti o textura cremoasa, apoi adaugati branza. Amestecati faina, sarea si drojdia intr-un castron si adaugati la amestecul de piure de lamaie.
Turnati aluatul in tava de copt si coaceti aprox. o ora. Dupa ce se raceste puneti deasupra ingredientele pentru topping omogenizate, iar apoi decorati cu capsuni.

Citeste si ...


Prajitura cu mure si mere


Chiftele in sos alb


Briose cu ciocolata neagra


Negresa cu dovleac si crema de branza