Paste cu sos de legume crude



Ingrediente:
200 g paste spirate,
un zucchini potrivit, taiat in cubulete de 0.5 cm,
un ardei gras galben, taiat in cubulete de 0.5 cm,
doua rosii mari, taiate in cubulete de 0.5 cm,
doua linguri ulei de masline,
1/4 cana busuioc proaspat, tocat,
3/4 lingurita sare,
1/2 lingurita piper negru,
doua linguri branza parmezan, rasa.


Mod de preparare:
Intr-o oala mare, se fierb spiralele in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp, intr-un castron mare se amesteca zucchini cu ardeii grasi, rosiile, uleiul, busuiocul, sarea, piperul si branza.
Se scurg spiralele. Se adauga in castron, alaturi de legume. Se amesteca cu grija si se servesc.

Citeste si ...


Orez provensal


Carbonara Italiana


Paste cu carnati si ardei grasi


Salata de vinete