Pastai cu maioneza si usturoi



Ingrediente:
500 g pastai,
2-3 cateva fire de usturoi verde,
doua linguri maioneza,
o lingura smantana,
cateva picaturi de sos de piper verde,
cateva fire de marar,
sare si piper dupa gust.


Mod de preparare:
Curatati pastaile de cozi, le spalati bine si le fierbeti in apa cu sare. Dupa ce se fierb, le rasturnati intr-un vas cu apa rece, iar dupa 3-4 minute le scurgeti si le asezati pe un platou.
Curatati usturoiul si il pisati. Adaugati maioneza si mararul tocat marunt si amestecati bine. Adaugati apoi smantana si condimentati cu cateva picaturi de sos, iar daca mai este necesar, sare si piper dupa gust. Sosul il turnati peste pastaile din platou si decorati cu cateva boabe de piper rosu.

Citeste si ...


Salata de icre de crap


Conopida pane


Cod cu cartofi, rosii si ruccola


Prajitura cu seminte de mac si suc de portocale