Negresa rapida cu ciocolata neindulcita



Ingrediente:
o cana unt sarat
85 g ciocolata neindulcita
1/2 cana pudra de cacao neindulcita
2 1/2 cani de zahar tos
1/4 lingurita de sare
o lingura extract de vanilie pura
3 oua
1 1/2 cani de faina


Mod de preparare reteta:

Incalziti cuptorul la 176 grade C. Ungeti o tava cu diametrul de aprox 23 cm cu unt. Puneti untul si ciocolata intr-un castron si dati la cuptorul cu microunde pentru a se topi. Amestecati continuu. Dupa ce se topeste adaugati pudra de cacao, zahar, sare si vanilie. Separat bateti bine oualele si le adaugati apoi la acest amestec. Incorporati faina in amestec.
Turnati acest aluat in tava de copt, neteziti suprafata cu o spatula si dati la cuptor pentru 25-30 minute.

Citeste si ...


Banane in aluat


Tort Noapte - Zi


Negresa cu dovleac si crema de branza


Musaca de cartofi moldoveneasca