Muschiulet de miel impanat, servit cu sos de smintina



Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
400g muschiulet de miel; slanina 100g; bacon150g; 20g sare fina; 100g ulei de masline; 2g
piper; o capatina usturoi; doua crengute cimbru; 20 g gustoso barbecue; o lingurita menta;
pentru sos; 100 g de unt; 800 g smantana; 50 g zeama de lamaie; sare dupa gust.

Mod de preparare:
Muschiuletul se impaneaza cu slanina si usturoi. Se adauga condimentele
gustoso,piper,menta se impacheteaza in feli de bacon taiate pe lungime subtire. Asezam
muschiuleti in staniol nu inainte de al stropi cu ulei de masline, un pahar devin alb si se
acopera uniform cu staniolul si se da la cuptorul bine incins 25 de minute. Se scoate din
cuptor se aseaza portionat pe un platou separat facem sosul. Se pune intr-un vas adinc untul
si se aseaza pe flacara aragazului seamesteca pina se topeste untul, adaugam smintina, sarea
dupa gust si zeama de lamaie amestecand continu cu un tel pina compozitia devine cremoasa.
Sosul se serveste in sosiera, adaugandu-l la servirea muschiuletului impanat.

Citeste si ...


Buseuri cu legume


Sos vanatoresc


Tort de ciocolata a la Cris


Prajitura cu ciocolata amaruie