Iepure la cuptor



Ingrediente:
partea posterioara de la un iepure mai marisor,
un pahar de ulei,
feliute subtiri de jambon sau costita in functie de cate bucati de iepure aveti,
un pahar vin alb,
foi de dafin,
rosmarin,
oregano, sare,
piper.


Mod de preparare:

Taiati iepurele in bucati, taiati toate aromele care sunt in cantitati mai abundente. Ungeti bucatile de carne cu ulei, presarati aromele taiate mai marunt, sare, piper, acoperiti cu feliile de jambon si legati-le cu ata de bucatarie. Asezati bucatile de carne intr-o tava care sa contina toate bucatile intr-un singur strat, ungeti cu ulei si le introduceti in cuptorul cald. Cand sunt colorate stropiti cu vinul alb. Inainte de a-i servi taiati ata de bucatarie.
Puteti servi iepurele alaturi de o salata cu cruditati.

Citeste si ...


Salata de icre de crap


Tarta cu prune si unt


Somon la cuptor cu sos de portocale


Friptura de porc cu spanac