Cuscus cu piept de pui la gratar



Ingrediente:
1 piept pui,
200 g paste cuÅŸcuÅŸ,
350 ml supa de pui,
20 g unt,
patrunjel verde.

Mod de preparare:

Puneti cubul de unt intr-un vas cu fund dublu. Dupa ce se topeste adauga pastele, amesteca de 2-3 ori apoi pune supa de pui clocotita. Amestecati de cateva ori, acoperiti vasul si dati focul la minim.
Dupa 10 minute de cand a inceput sa fiarba, opriti focul si lasati vasul acoperit pana ce pastele absorb toata supa, amestecand din cand in cand, incet, fara a le terciui.
Intre timp, preparati carnea. Spalati pieptul, stergeti cu un servetel sau un prosop, apoi feliati potrivit pentru a fi prajit pe gratar. Puneti fiecare felie pe gratarul incins si lasati cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Cand este gata, condimentati cu sare si piper, taiati cubuleţe sau fasiuţe, apoi amestecati usor cu cuscus si patrunjel verde taiat.

Citeste si ...


Aperitiv de vinete si gogosari


Spaghete cu fructe de mare


Coliva


Chiftele in sos alb