Creveti cu unt si samburi de nuca



Timp de preparare: 30 min.

Ingrediente:
200 g samburi de nuca,
2 catei de usturoi,
2 legaturi de patrunjel verde,
4 cutii (pungi) cu creveti decorticati (a 400 g fiecare),
sare,
piper macinat,
150 g unt.


Mod de preparare:

Se taie samburii de nuca (nu prea marunt), se curata si se toaca usturoiul si patrunjelul verde. Se fierb crevetii in apa multa cu sare, dupa care se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Se topeste untul intr-o cratita, se pune nuca si usturoiul si se lasa sa se rumeneasca si, la urma, se adauga crevetii. Se incing putin pe foc, se amesteca cu patrunjelul verde tocat si se gusta de sare si piper.

Citeste si ...


Salata de cod


Bulion de legume coapte


Supa de salata verde cu afumatura


Supa de rosii