Cookie-uri cu fulgi de ciocolata



Ingrediente:
114 g unt, la temperatura camerei
1 ceasca zahar brun
1/2 lingurita de sare
1 lingurita extract de vanilie
1 ou
1 cana faina
1 cana de ciocolata, chips-uri sau bucati de ciocolata


Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 176 grade C. Asezati hartie de copt in tava.
Amestecati impreuna untul, zaharul brun, sarea si extractul de vanilie pana obtineti o textura albicioasa. Adaugati oul, continuati sa amestecati, iar in cele din urma adaugati si faina. Lasati aluatul sa se racesca apoi adaugati fulgi de ciocolata. Formati cookie-uri de marimea unui nasture, le asezati in tava si dati la cuptor. Lasati la copt circa 15 minute, pana incep sa prinda o culoare maronie.

Citeste si ...


Tort mousse de capsuni si mascarpone


Prajiturele cu miere, curmale si nuci


Prajitura cu zmeura si nuca de cocos


Marmelada de capsuni