Cod cu cartofi, rosii si ruccola



Ingrediente:
450 g cartofi rosii, in coaja, taiati felii,
o ceapa, tocata fin,
o lingura ulei de masline,
1/2 lingurita sare,
4 rosii prunisoara, fara seminte, tocate bucati mari,
3 catei de usturoi, tocati marunt,
1/2 lingurita oregano uscat, faramitat,
1 1/2 cani frunze de ruccola,
450 g fileuri de cod sau alt peste alb, taiate bucati.


Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 175 grade C. Intr-o tava cu dimensiunile de 30x20x3 cm se pun cartofii, ceapa, uleiul si 1/4 lingurita de sare.
Se coc 20 de minute, amestecand o data.
Se adauga rosiile, usturoiul si oregano. Se presara frunzele de ruccola. Deasupra se pun bucatelele de cod. Se sareaza cu restul de 1/4 lingurita de sare.
Tava se acopera cu folie de aluminiu. Se coace timp de 15-18 minute, pana cand pestele este gata. Se imparte compozitia pe farfurii. Fiecare portie se stropeste din belsug cu sos din tava.

 

 

Citeste si ...


Tiramisu cu fructe


Dorada in crusta de sare


Bulion de zarzare


Pastai cu carne de pui