Clatite cu mozzarella si ciuperci



Ingrediente:
500 g ciuperci,
mozzarella,
doua linguri parmezan,
100 ml vin alb sec,
100 ml supa legume,
100 g unt,
o ceapa.


Mod de preparare:
Spalati si taiati ciupercile in cubulete. Tocati ceapa marunt si o puneti la calit in 50 g unt, iar cand incepe sa se rumeneasca adaugati ciupercile si le lasati cateva minute sa se inmoaie, apoi stingeti cu 100 ml vin. Lasati sa se evapore vinul, adaugati sare, piper si 100 ml supa legume, apoi lasati la foc sa scada lichidul.
Puneti parmezanul, amestecati si luati de pe foc tigaia. Trebuie sa se formeze un sos legat.
Cu untul ramas, ungeti bine o tava si asezati clatitele umplute cu compozitia de ciuperci din tigaie. Impachetati clatitele.
Peste clatite adaugati multa mozzarella si dati la cuptor incins 15 minute.

Citeste si ...


Ghiveci de legume cu orez


Tort de cacao fara oua


Carbonara Italiana


Pui cu smantana si ciuperci