Ciulama de pui cu ciuperci si smantana



Timp de preparare: 30 - 40 minute
Ingrediente:
2 buc piept pui , 2 cutii ciuperci , 300 g smantana , 3 linguri faina , sare , piper, ulei ,
patrunjel si apa

Mod de preparare:
Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercilesi sarea (dupa gust) Uleiul se
freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare , apoi se adauga treptat smantana , apoi apa ,
frecandu-se rapid pana creste ( subtire sau gros dupa preferinte ). Se adauga pieptul cu
ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se da piper si sare
dupa gust. E foarte bun cu mamaliguta si un vin sec rosu.

Citeste si ...


Fursecuri din albusuri


Mini-eclere cu crema


Chiftele in sos alb


Geagic (Salata turceasca)