Ciorba cu carne de porc si legume



Ingrediente:
750 g carne porc cu os,
o ceapa,
2-3 morcovi,
3-4 caftofi,
3-4 rosii,
1-2 ardei grasi,
o mana fasole verde,
un litru bors,
o legatura leustean,
sare.


Mod de preparare:

Spalati carnea, o portionati si puneti la fiert in apa rece in care ati pus si un strop de sare. Spumati si lasati la fiet. Dupa ce carnea este pe jumatate fiarta adaugati ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare, ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati. Lasati sa fiarba 10-15 minute dupa care adaugatim cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare. La sfarsit daugati borsul si leusteanul taiat marunt. Lasati sa mai dea in cateva clocote, potriviti de sare si apoi serviti.

Citeste si ...


Sos verde


Mazare cu carne


Rosii umplute cu icre si peste afumat


Conopida cu maioneza