Chiftele din dovlecei dulci



Ingrediente:
doi dovlecei mari,
branza de vaca nesarata,
un plic zahar vanilat,
coaja de lamaie si portocale,
esenta de rom,
sare,
un ou batut,
faina atat cat sa se lege.


Mod de preparare:
Radeti dovleceul curatat de coaja si ras prin razatoarea mare si lasati la scurs in strecuratoare. Amestecati apoi cu branza faramitata, oul, zaharul, coaja de portocale, esentele si faina. Formati chiftelele si puneti in uleiul incins sa se prajeasca. Dupa ce se prajesc le scoateti pe servetele pentru a se scurge, si le pudrati cu zahar vanilat si zahar pudra. Daca nu va plac cele dulci puteti prepara reteta de chiftele sarate de dovlecei .Serviti calde sau reci.

Citeste si ...


Papanasi oltenesti


Prajiturele cu fulgi de ciocolata


Chiftelute din peste


Gutui coapte (II)