Cartofi deliciosi



Timp de preparare: 1 h
Ingrediente:
8-10 cartofi mari, 200 gr. parizer, 3 felii cascaval, 3 oua, 2 linguri unt, sare, piper.

Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, doar pe jumatate, apoi se curata coaja, se taie un capacel si se
scobesc de miez cu atentie pentru a nu-i perfora. Miezul fierbinte se amesteca bine cu untul si
cascavalul ras. Se adauga apoi parizerul tocat, ouale, sarea si piperul. Se omogenizeaza totul
foarte bine si apoi se umplu cartofii. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza cartofii umpluti si se
dau la cuptor pina se rumenesc. Puteti pune peste cartofi, cind ii scoateti din cuptor, putina
smintina si patrunjel verde. Se servesc calzi.

Citeste si ...


Makluba


Prajitura cu afine II


Buseuri cu legume


Tarta cu banane