Briose cu mure



Ingrediente pentru aprox. 12 briose:
230 g faina,
1/2 lingurita sare,
doua lingurite praf de copt,
90 g iaurt de vanilie,
3 oua,
240 g zahar,
1 lingurita extract de vanilie,
100 ml ulei,
100 g mure.


Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 ºC. Cerneti faina apoi amestecati cu sare si drojdie.
Separat, intr-un castron, amestecati ouale, zaharul, extract de vanilie si uleiul. Puneti acest amestec peste ingredientele cernute, si amestecati usor cu o furculita pana se omogenizeaza.
Completati formele de briose cu aproximativ 2/3 din acest aluat, apoi deasupra scufundati 2-3 mure. Coaceti pentru aproximativ 30 de minute sau pana prind o culoare aurie.

Citeste si ...


Cupcake cu lamaie


Tiramisu cu ananas si caramel


Strudel cu branza


Chec cu seminte de mac