Briose cu capsuni si frisca



Ingrediente:
o cana faina,
1/4 lingurita sare,
doua lingurite praf de copt,
80 g capsuni, cubulete,
un ou mare,
1/2 cana de zahar,
30 g unt nesarat, topit,
150 g smantana.
Pentru topping:
150 ml frisca,
capsuni.


Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180° C.
Intr-un castron, cerneti faina, praful de copt si sarea. Adaugati capsunile in bucati si amestecati bine.
Intr-un castron, separat, bateti cu telul oul si zaharul. Adaugati untul topit si smantana.
Turnati in centrul ingredientelor cernute amestecul de ou, amestecand usor pana ce totul este incorporat.
Puneti hartii de copt in formele de briosa, apoi turnati aluat. Dati la cuptor pentru 25 de minute.
Dupa ce se racesc, deasupra fiecarei briose puneti frisca, iar peste cate o capsuna.

Citeste si ...


Prajitura cu ciocolata si zmeura


Truffe cu capuccino


Paste cu branza dulce la cuptor


Prajitura cu afine si suc de lamaie